Menü
 
 
Kárándy József Sportkönyvtár
 Keresés


 Ki olvas minket?
Jelenleg, 8 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Jelenleg névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatod magad ide kattintva.
 Nyelvek
Válassz nyelvet:

English Hungarian
 Látogatók száma
Összesen


találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2004. szeptember
 Az olimpizmus atyja
Pierre de Coubertin báró
 SZJA 1%
Egyesületünk kéri az adózókat, hogy SZJA 1%-uk felajánlásával támogassák olimpiai körünk tevékenységét! Előre is köszönjük!
Adószámunk:
18885888-1-18
A 2013. évben kiutalt összeg felhasználásáról szóló KÖZLEMÉNY itt megtekinthető.
 Partnereink
Volker Kluge
 
Magyar Inter-Crosse Egyesület
 NYME SEK Könyvtára
NYME Savaria Egyetemi Központ Könyvtára
 'Nyiba' Sándor
Németh ''Nyiba'' Sándor
 Sportmúzeum
Testnevelési és Sportmúzeum
 Gabbiano Travel
Gabbiano Travel
 ESZA
ESZA Nonprofit Kft.
 SZMM
Szociális és Munkaügyi Minisztérium
 Nagy Lajos Gimn.
Nagy Lajos Gimnázium
 Aranycsapat
Aranycsapat Alapítvány
 
www.zalasportert.hu
Üdvözöl a Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület

A Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület 1996. december 16-án, Szombathelyen alakult azzal a céllal, hogy az alapítás évében 100 éves olimpiai mozgalom hagyományait ápolja, népszerűsítse, a couberteni eszmét széles körben terjessze. A névfelvétellel a magyar sport hőskora kiemelkedő allround sportemberének kívántunk méltó emléket állítani.

 Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!
Karácsony

Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket és egy örömökben gazdag, boldog új évet kívánunk minden kedves tagtársunknak és családjának, valamint honlapunkat látogató olvasóinknak!

az egyesület elnöksége
 Írta: Gal Ideje: december 23, szerda, 21:51:22
 (49 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 Téli olimpiák nyomában – öt országon keresztül
Események, rendezvényekAz idén ünnepeljük a 100. évfordulóját annak, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság székhelye Párizsból Lausanne-ba került. Ebből az alkalomból ötnapos tanulmányutat hirdetett a Magyar Olimpiai Akadémia, dr. Jakabházyné Mező Mária főtitkár, Marika néni vezetésével. Az út legfontosabb célja természetesen a francia határhoz közel, a Genfi-tó partján fekvő svájci város, Lausanne, és a felújított Olimpiai Múzeum meglátogatása volt. A tanulmányúton a MOA tanácstagjai, az olimpiai körök vezetői és tagjai, sportmúzeumok vezetői vettek részt, egyesületünket a körmendi Mecséri házaspár, a szombathelyi Holler házaspár, illetve Fericsán Kálmán budapesti tagtársunk képviselte. A csapattal tartott két vívó olimpiai bajnok, Rejtő Ildikó és Sákovicsné Dömölky Lídia is.
 Írta: Gal Ideje: december 23, szerda, 21:42:30
 (56 olvasás)
(Tovább... | 3245 betű van még | Pontok: 0)
 Halmay karácsony a Malomban
Események, rendezvények A 2009-ben Balogh József költő-tanár tagtársunk javaslatára elindított Halmay karácsony sorozatunkat az idei évben is folytatjuk. A sikeres kezdeményezés egyben egyesületünk óévbúcsúztatója is, ahol ünnepélyes keretek között szeretnénk elköszönni egyesületi tagjainktól, hogy aztán újult erővel vágjunk bele az új évbe, mely jubileumi esztendő lesz, hiszen olimpiai baráti körünk alakulásának 20. évfordulóját is ünnepelni fogjuk.
December 18-án, pénteken, 18 órakor a Malom Sörözőben várjuk ismét tagtársainkat, a családtagokat és barátokat egy koncertre, ahol Nagy János énekművész két „melódiás” hölggyel, Osztrositsné Császár  Erzsébettel és Frohmann Edinával megerősítve próbál egy kis karácsonyi hangulatot varázsolni körünkbe. Ismerve az előadókat, az est sikere garantált.
Szeretettel várjuk a koncertre nem csak egyesületi tagjainkat, hanem szeretnénk, ha a családtagok és barátok is együtt búcsúztatnák velünk az óévet.
 Írta: Gal Ideje: december 13, vasárnap, 22:40:32
 (61 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 Vendégünk lesz Regőczy Krisztina műkorcsolyázó
Események, rendezvényekNovember 27-én, pénteken 18 órakor a szombathelyi Malom utcai klubunkba egy régóta várt vendég, Regőczy Krisztina világbajnok, olimpiai és Európa-bajnoki ezüstérmes műkorcsolyázó, edző, sportvezető látogat el hozzánk.
A téli sportágak tekintetében minden idők legsikeresebb magyar sportolói közé tartozik Regőczy Krisztina és Sallay András. A kettejük alkotta jégtáncpáros sikert–sikerre halmozott, pályafutásukat 1980-ban, Lake Placidban olimpiai ezüstéremmel, majd pár hétre rá Dortmundban világbajnoki címmel zárták.

Mindenkit sok szeretettel várunk!
 Írta: Gal Ideje: november 23, hétfő, 21:11:00
 (73 olvasás)
(Tovább... | 1731 betű van még | Pontok: 0)
 Elhunyt Várhidi Pál, az Aranycsapat játékosa, az Újpest legendás edzője
Hírek2015. november 12-én, 84 éves korában elhunyt Várhidi Pál, az Aranycsapat 10-szeres válogatott játékosa, az Újpesti Dózsa legendás edzője. Egy hónapja volt Az Aranycsapat elfeledett legendái, Várhidi Pál és Tóth II József életét feldolgozó könyv bemutatója, ahol sajnos Pali bácsi már nem tudott ott lenni. Tudtuk, hogy beteg, hogy kórházba került, de halálhíre így is váratlanul ért bennünket. Egy kiváló játékossal, egy remek edzővel, de még inkább egy nagyszerű EMBERREL gazdagodtak az égi futballpályák. Az „évszázad mérkőzését” és az 1954. évi vb mérkőzéseit első számú védőtartalékként a kispadon izgulta végig. Csapatkapitánya volt a római olimpián bronzérmes válogatottunknak. Később edzőként is sikereket ért el, mindmáig az Újpest legsikeresebb edzőjeként jegyzik. 2005 októberében – éppen Tóth II József társaságában – egyesületünk vendége volt egy emlékezetes esten, ahol számtalan sztori segítségével idézték fel a magyar labdarúgás aranykorát. Egyenes kiállása, intelligenciája, közvetlen egyénisége hiányozni fog a futballbarátoknak. Emlékét tisztelettel megőrizzük.
Nyugodj békében, Isten veled, Pali bácsi!

Az Aranycsapat elfeledett legendái c. könyv bemutatójára készített film itt megtekinthető.
 Írta: Gal Ideje: november 17, kedd, 21:47:32
 (80 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 Az Aranycsapat elfeledett legendái
HírekMegjelent egyesületünk alelnökének, Gál Lászlónak negyedik önálló könyve. Az Aranycsapat elfeledett legendái című mű Tóth II József és Várhidi Pál életét mutatja be. A Halmay könyvek sorozat VII. kötete már kapható a könyvesboltokban. Az Aposztróf Kiadó gondozásában megjelent könyv nyomdai előkészítését olimpiai baráti körünk közreműködésével a Kerényi DTP & Design Stúdió végezte. A kötethez dr. Fenyvei Máté, 76-szoros válogatott balszélső, az Aranycsapat tagja írt ajánlást. Csepel, illetve Újpest polgármestere, Borbély Lénárd és Wintermantel Zsolt köszöntőiből kitűnik, hogy kerületükben milyen büszkék pályafutásukra, mennyire megbecsülik őket. Várhidi Pál, a sziklakemény újpesti hátvéd és Tóth II József, az ördöngösen cselező csepeli jobbszélső éppen tíz évvel ezelőtt voltak olimpiai baráti körünk vendégei Szombathelyen.

A könyvbemutató meghívója itt megtekinthető.

Beszámoló a könyvbemutatóról itt olvasható.
 Írta: Gal Ideje: augusztus 23, vasárnap, 13:34:47
 (149 olvasás)
(Tovább... | 4209 betű van még | Pontok: 0)
 XVI. Halmay úszókupa újra Szombathelyen
Események, rendezvények2015. augusztus 8-án, szombaton rendezi meg Olimpiai Egyesületük amatőr úszóversenyét, a Halmay Kupát. A versenytáv – a hagyományoknak megfelelően – 50 yard (45,72 méter),  mely versenyszámban Halmay Zoltán1904-ben, St. Louis-ban egyik olimpiai győzelmét aratta. A verseny helyszíne újra a Szombathelyi Tófürdő lesz, ahol a 14 órakor kezdődő amatőr úszóversenyen bárki elindulhat, aki kedvet érez a megmérettetéshez. A női és férfi , valamint lány és fiú kategóriákban kiírt versenyre a helyszínen, 12 órától lehet nevezni.
Nevezési díj nincs, az összes résztvevő díszes oklevelet kap. Rossz idő esetén augusztus 9-én, vasárnap kerül a kupa megrendezésre. A verseny fővédnöke Cservenyák Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó lesz.
Minden indulónak eredményes versenyzést kívánunk!
 Írta: Gal Ideje: július 24, péntek, 22:30:28
 (162 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 Sikerek és kudarcok. Cservenyák Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó estje
Események, rendezvények 2015. augusztus 7-én, este fél 7 órától ismét olimpiai bajnok vízilabdázót látunk vendégül Malom utcai klubunkban. Cservenyák Tibor, a Montrealban aranyérmes pólóválogatottunk egyik kapusa volt, aki Zürichből érkezik hozzánk, hogy előadást tartson Sport, tanulás és munka. Sikerek és kudarcok címmel, majd kötetlen beszélgetés keretében válaszol az érdeklődő sportbarátok kérdéseire. Olimpiai bajnoki címe mellett világbajnoknak és Európa-bajnoknak is vallhatja magát, 1982-ben az „év vízilabdázójának” választották. 1984-ben Svájcba távozott, ahol a Solothurn játékos-edzője lett. Visszavonulása után öt évig a svájci vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya volt. Vegyészmérnökként a műegyetemen diplomázott, a zürichi egyetemi klinikán rákkutatással foglalkozott.
Az izgalmasnak ígérkező estre mindenkit szeretettel várunk.
 Írta: Gal Ideje: július 24, péntek, 22:21:20
 (152 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 VII. Németh Pál Emléknap munkacsarnok avatással
Események, rendezvényekA Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület és a Szombathelyi DOBÓ SE 2015. június 17-én hetedszer rendezi meg – tisztelegve a 2009-ben elhunyt Dobópápa előtt – a Németh Pál Emléknapot. A program kora délután, 14 órakor ünnepséggel és koszorúzással kezdődik az Aréna Savariában. Megemlékező beszédet mond: dr. Puskás Tivadar, Szombathely MJV polgármestere, MOB-tag. Fél 3-kor a DOBÓ SE új munkacsarnokát avatja fel Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, MOB-tag. Ezt követően a Sugár úti Atlétikai Centrumban (Szombathely, Sugár út 18.) a hagyományos páros kalapácsvető verseny kerül megrendezésre, majd Horváth Vilmos tart olimpiatörténeti előadást „50 éves a szombathelyi dobóatlétika II – Úton a csúcsok felé” címmel. Az emléknap kötetlen beszélgetéssel és estebéddel zárul.
A rendezvényre szeretettel várják Német Pál tisztelőit, barátait és ismerőseit.

Az VII. Németh Pál Emléknap meghívója itt megtekinthető.

A VII. Németh Pál Emléknap beszámolója itt olvasható.
 Írta: Gal Ideje: június 15, hétfő, 18:46:24
 (179 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 Ezüstérem Latinyina előtt. Vendégünk lesz Schmittné Makray Katalin
Események, rendezvények2015. május 29-én, 18 órakor, a szombathelyi Malom Söröző Olimpia termében a tokiói olimpián felemáskorláton ezüstérmet szerző Makray Katalin lesz olimpiai baráti körünk vendége. A világháborút követően az első szabad napon Vasváron született. Szülei még 1941-ben a szombathelyi székesegyházban kötöttek házasságot, több mint másfél évig Kati is a Széll Kálmán utcai szülői házban élt. Budapestre kerülvén tíz éves korában kezdett el sportolni. Első igazi nagy tornász sikerét 16 évesen aratta, a mesterfokú országos bajnokságon győzött felemáskorláton, kedvenc szerén. 1964-ben a tokiói olimpián ezüstérmet szerzett. Nagyszerű felemáskorlát gyakorlatának híre mellett örömkönnyei is bejárták a világsajtót. Ebben az évben megkapta az év magyar tornásza címet is. A mexikói olimpián újra olimpiai csapattag volt. 1966-ban házasságot kötött Schmitt Pállal, a párbajtőr válogatott tagjával, a majdani sikeres sportdiplomatával, a Magyar Köztársaság későbbi elnökével. 1976-ban  három kislányával, Alexával, Petrával és Grétával a TV képernyőjén tűnt fel, a közkedvelt TV-torna szereplőjeként. A családhoz ma már hozzátartozik hat unoka is: Gergő, Grácia, Vanda, Vendel, Vince és Flórián.
Az érdekesnek ígérkező estre minden érdeklődőt szeretettel várunk.
 Írta: Gal Ideje: május 20, szerda, 22:38:23
 (207 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 A 90 éves Jenkei Ede köszöntése
Események, rendezvényekjenkei_1.jpg 2015. március 20-án ünnepelte 90. születésnapját Jenkei Ede tagtársunk, egyesületünk alapító tagja. Ede bácsi egykor remek játékosa, majd többször is edzője és vezetője volt a kőszegi labdarúgó csapatnak. Mellette sporttörténészként is elismerést vívott ki magának. A Malom Söröző Olimpia termében március 26-én bensőséges, emelkedett hangulatú ünnepség keretében köszöntöttük születésnapja alkalmából. Dombóvári Sándor után ő a második tagtársunk, akivel 90. születésnapján együtt ünnepelhettünk. Gál László, egyesületünk alelnöke beszélgetett az ünnepelttel, aki felidézte életútjának legfontosabb állomásait. A hála Istennek jó egészségnek örvendő Ede bácsi a legrégebbi történeteket is hihetetlen pontossággal mesélte el. A filmkockák segítségével nem csak halmays tevékenységét ismerhettük meg.
 Írta: Gal Ideje: május 20, szerda, 22:37:07
 (207 olvasás)
(Tovább... | 2708 betű van még | Pontok: 0)
 Egy halhatatlan vendég, Patonay Imre
Események, rendezvények2015. április 9-én, este  6 órától Malom utcai klubunkban, a legendás kosárlabdázó, az első vidéki férfi bajnokcsapat edzője, Patonay Imre lesz következő vendégünk. A népszerű Putesz mesél majd pályafutásáról, életéről, sikereiről és kudarcairól. 1953-ban Körmenden született, „kölcseysként” itt végezte tanulmányait, majd Pécsen diplomázott. Az NB III-as helyi csapatban, majd a Pécsi EAC-ban focizott, párhuzamosan Körmenden kosárlabdázott.  Az NB I-be jutott kosarasok csapatkapitánya volt. 1981-ben vonult vissza. Edzőként kétszer nyert bajnokságot (1987, 1996) a Körmenddel, négyszeres kupagyőztes. 2003-ban szakmai igazgatóként segítette a klubot harmadik bajnoki címéhez. Szövetségi kapitányként előbb az ifjúsági, majd a felnőtt válogatottnál dolgozott. 2005-ben a magyar kosárlabda halhatatlanjai közé választották.
Az izgalmasnak ígérkező estre mindenkit szeretettel várunk.

A rendezvény beszámolója itt olvasható.
 Írta: Gal Ideje: április 06, hétfő, 19:49:34
 (209 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 Száz éve született dr. Földes Éva
Események, rendezvényekAz 1948. évi londoni olimpia játékok művészeti versenyeinek epikai művek versenyágabronzérmesének méltó emléket állít szülővárosa. Dr. Földes Éva száz éve Szombathelyen született, innen indult életpályája, bár már gyerekkorában elköltözött családjával, de az itt szerzett élményei egész életét meghatározták. Tiszteletére Olimpiai Egyesületünk, Szombathely MJV Önkormányzata és a Szombathelyi Zsidó Hitközség emléktáblát helyez el a Kisfaludy S. u. 5. sz. alatti szülőházán. A 2015. február 27-én, pénteken 17 órakor kezdődő rendezvényen ünnepi beszédet mond dr. Puskás Tivadar Szombathely MJV polgármestere és Horváth Vilmos egyesületünk elnöke. Az avatás után 18 órától a Batthyány téri Bernstein Béla Kulturális Központban a Szülőföld Kiadó gondozásában, a „Híres szombathelyi nők” sorozatban megjelent Dr. Földes Éva c. kötetet mutatja be dr. Hollerné Mecséri Annamária, a könyv szerzője, egyesületünk tagja. Köszöntőt mond dr. Takácsné dr. Tenki Mária, önkormányzati képviselő, a sorozat szerkesztője, Márkus Sándor, a Szombathelyi Zsidó Hitközség elnöke és Horváth Vilmos.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A rendezvények meghívója itt megtekinthető.

Beszámoló az emléktábla avatásról és a könyvbemutatóról itt olvasható.
 Írta: Gal Ideje: február 22, vasárnap, 21:35:43
 (240 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 XVIII. Halmay Bál ismét a Tóvendéglőben
HírekHa február, akkor Halmay Bál. Hagyományos farsangi bálunknak ismét a Tóvendéglő (Szombathely, Rumi Rajki sétány 1.) ad otthont, időpontja 2015. február 7., szombat 19 óra.  Szeretettel hívjuk és várjuk  egyesületi tagjainkat, azok családtagjait, ismerőseit és minden baráti társaságot, akik szeretnék jól érezni magukat, szeretnének kulturáltan kikapcsolódni. Mind ehhez a kiváló zenét a Tequila együttes szolgáltatja. A műsorban újra megcsodálhatjuk Nagy Jonatán, azaz Joni bűvész trükkjeit és illúzióit, Tóth Dani személyében pedig egy ifjú tehetség, Szombathely Hangja ad műsort. A bál zárásaként Marton János tangóharmonika játékát élvezhetik a legkitartóbbak. Ezúttal is komoly tombola nyereményekkel, köztük külföldi út fődíjjal várjuk vendégeinket. Szívesen fogadjuk vendégeink tombola felajánlásait is. Belépő ára: 4.900 Ft/fő
Asztalfoglalás és további információk: 20/485-9944 vagy halmay@halmay.hu

A báli belépő itt megtekinthető.

Beszámoló a XVIII. Halmay Bálról itt olvasható.
 Írta: Gal Ideje: január 22, csütörtök, 21:07:34
 (320 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)
 Elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás játékosa
Hírek2015. január 11-én, 90. életévében eltávozott az élők sorából Buzánszky Jenő, az Aranycsapat klasszikus tizenegyének utolsó még élő tagja. Az egykori 49-szeres válogatott játékos, a Nemzet Sportolója hosszan tartó betegség után vasárnap este hunyt el. 1952-ben, Helsinkiben tagja volt az olimpiai bajnokságot nyert együttesnek, pályára lépett az ‚évszázad mérkőzésén” a londoni Wembley-stadionban, majd az 1954-es svájci világbajnokságon minden mérkőzésen szerepelt az ezüstérmet szerzett válogatottban. Aktív pályafutását követően edzőként, sportvezetőként segítette a magyar labdarúgást. Amíg csak egészsége engedte, szinte minden meghívásnak, felkérésnek eleget tett. 2000-ben olimpiai baráti körünk vendégeként, Kőszegen együtt emlékeztünk vele Lóránt Gyulára, kinek szülőházában hangulatos előadást tartott az '50-es évek világverő válogatottjáról.
Buzánszky Jenő halálával pótolhatatlan veszteség érte nemcsak a magyar, hanem az egyetemes labdarúgást is. Egy korábbi interjúban nyilatkozta: „Büszke vagyok rá, hogy a világ legjobb csapatában futballozhattam, amelyre azóta is mindenki emlékszik.”
Nyugodjon békében, Isten vele, Jenő bácsi!
 Írta: Gal Ideje: január 13, kedd, 21:51:29
 (246 olvasás)
(Tovább... | Pontok: 0)

 
 Halmay-induló
A Halmay-induló
itt letölthető!
 Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Biztonsági kód:
Biztonsági kód
Írd be a biztonsági kódot

Még nem regisztráltad magad? Itt megteheted. A regisztrált felhasználók számos előnnyel rendelkeznek: dizájnváltás, hozzászólások beállítása, és hozzászólások saját név alatt.
 Támogatóink
Szombathely MJV önkormányzata
 MOB és MOA
MOB és MOA
 NEA
Nemzeti Együttműködési Alap
 Szavazás
Mi a véleményed az oldalról?

Király!
Jó!
Borzasztó!
A legjobb!
Mi a fene ez?Eredmények
Szavazások

szavazat 111
 Korábbi cikkek
January 09, Friday
· 2014 legszebb emléke. Kirándulás Pozsonyba és Magasfaluba
December 23, Tuesday
· Békés, örömteli karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!
November 29, Saturday
· Halmay karácsony Tóth Danival
November 02, Sunday
· Csodagól az olimpiai döntőben. Vendégünk lesz Vári Attila vízilabdázó
October 24, Friday
· Horváth Vilmost Vikelas-plakettel tüntették ki
October 12, Sunday
· Gécsek Tibor születésnapi köszöntése
September 29, Monday
· Emlékezés Halmay Zoltánra és Tóth II József köszöntése
· Woki Zoltán és Edina élményei „szambaország” fővárosában
September 28, Sunday
· Felavatták Novák Dezső emléktábláját
September 05, Friday
· Bélyegkiállítás Bognár István emlékére
· Pars Krisztián megvédte Európa-bajnoki címét
August 25, Monday
· Hetven éves a vasi kenukirály
July 24, Thursday
· XV. Halmay Kupa 50 yardos úszóverseny Bükfürdőn
June 18, Wednesday
· Elhunyt Grosics Gyula, a Nemzet Sportolója
June 11, Wednesday
· VI. Németh Pál Emléknap
May 10, Saturday
· Olimpiai bajnok a jazz őshazájából. Hámori Jenő estje.
March 02, Sunday
· Elhunyt Novák Dezső olimpiai bajnok labdarúgó
· Közgyűlés a Malom Sörözőben
January 19, Sunday
· XVII. Halmay „Táncvigalom” a Tóvendéglőben
· Emléknap a Nagy testvérpár tiszteletére
December 31, Tuesday
· Elhunyt Lóránt Imre tagtársunk, Lóránt Gyula öccse
December 22, Sunday
· Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!
December 10, Tuesday
· Halmay karácsony – óévbúcsúztató est
November 15, Friday
· Vendégünk lesz Igaly Diána olimpiai bajnok
October 21, Monday
· Találkozás Hajdú Jánossal és a női kézilabda válogatott tagjaival
September 25, Wednesday
· Szombathelyi vívónap Rajczy Imre és Komatits József tiszteletére
September 22, Sunday
· Sport a Múzsák Kertjében
August 19, Monday
· Meghalt Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolója
July 30, Tuesday
· XIV. Halmay úszókupa Bükfürdőn
July 15, Monday
· Ismét gyászol egyesületünk. Elhunyt Kelemen Tibor tagtársunk

Régebbi cikkek
 Elérhetőségünk
Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület
9700. Szombathely
Hollán Ernő u.13.www.php-nuke.hu