Ugrás a tartalomra
címlap_csn20

Halmay Családi Nap harmadszor

Július 4-én már harmadszor rendeztük meg a Halmay Családi Napot. Kellemes meglepetésként a vártnál nagyobb érdeklődés mutatkozott az idei családi napunk iránt, 46 fő vett részt az összejövetelen. Úgy látszik, hogy a koronavírus járvány miatti kényszerszünet után mindenki már alig várta, hogy „Halmay családi körben” újra találkozzunk. A helyszínt ismét Császár Zoltán és felesége, Klári nyomdaipari cége biztosította. Az egyesület vezetőségének célja, hogy tagtársaink és családtagjaik töltsenek el egy napot sportversenyekkel fűszerezve, kötetlenül beszélgetve egy jó gulyásleveles és egy-egy pohár ital mellett.

A sportversenyeket ebben az évben is a kosárlabda (kosárra dobás), a labdarúgás (kiskapura lövés) és az asztalitenisz sportágak jelentették. A versenyek kiváló hangulatban zajlottak. Az eredmények sportáganként.

Kosárlabda: 1. Mittli Ödön, 2. Csóka Barbara, 3. Orgován Ferenc, 4. Radányi Edit

Labdarúgás: 1. Horváth Péter, 2. Gál László, 3. Simonyi Ferenc, 4. Németh Péter

Asztalitenisz: 1. Szakály Ferenc, 2. Horváth Vilmos, 3. Kerényi János, 4. Gál Tamás

A versenyzők éremdíjazásban részesültek és minden helyezett a családi napot támogató Aposztróf Kiadó egy-egy könyvét kapta meg ajándékba. Szintén könyvvel jutalmaztuk a legidősebb, a legfiatalabb, a legtávolabbról és a legközelebbről jövő (ez természetesen a házigazda) résztvevőt.

A visszajelzések alapján rendezvényünk remekül sikerült, aki megjelenésével megtisztelte a családi napot jól érezte magát. Egyesületünk vezetősége köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki bármely módon hozzájárult a rendezvény sikeres és eredményes megrendezéséhez. Azaz hálás köszönet a Császár családnak, akik már harmadszor biztosították az ideális helyszínt, a „főző brigádnak”, akik újra ízletes falatokkal ajándékoztak meg bennünket, az adományozóknak, akik italokkal, sós pogácsával, édes süteményekkel és más nyalánkságokkal halmozták el a résztvevőket, a Dobó SE-nek, akik ismételten rendelkezésünkre bocsátották a sörpadokat, az Aposztróf Kiadónak, akik önzetlenül könyvtámogatást nyújtottak és a szervezőknek, akik a sportversenyeket lebonyolították.

Kerényi János és Szakály Ferenc családi napon készült képei itt megtekinthetők.

Videó archívum

25 éve az olimpiai eszme szolgálatában

Az Aranycsapat elfeledett legendái

Pars Krisztián olimpiai bajnok

Szarka Zoltán portré